Om Landmad

Lækkerier fra velmenende producenter nær dig – Det mest naturlige i verden er at spise den mad, der bliver produceret lige udenfor døren. Den danske mad fra den danske muld.

Hos Landmad siger vi derfor farvel til industriel, fremmedgjort produktion og velkommen til god kvalitet lige fra marken, haven og stalden. Vi samler de bedste produkter fra små og mellemstore producenter og gør dem tilgængelige for dig lige midt i byen. Vi har også lidt udlandske varer der hvor det giver mening. På én gang moderne gårdbutik og hyggelig landcafé – det hele drysset med masser af atmosfære og kærlighed.

Ægthed og nærhed er helt grundlæggende for Landmad – Her får du den rene vare direkte fra stalddørene. Vi forhandler kun ærlige, gedigne kvalitetsfødevarer, som alle har en god historie at fortælle. Produkter fra rare landmænd og dygtige producenter, lokalt, regionalt, nationalt og globalt når det giver mening, som arbejder nænsomt, hårdt og passioneret for at give dig det bedste af det bedste. Det er godt for dyrene, jorden, råvarerne og slutproduktet. Og selvfølgelig også for dig.

Snus rundt i vores spændende spisekammer – Opdag en ny måde at handle oprindeligt på. Landmad er til hverdag og fest – en dagligvarebutik kombineret med cafe der er båret af en høj barre for kvaliteten. Velkommen og velbekomme!